Welkom op mijn blog

dinsdag 14 februari 2012

Valentijn

Het is op de valreep, maar ik heb het excuus dat ik heel de dag gewerkt heb.De kaart was al klaar...en is al ontvangen....
Het gezellige design papier is van Maja design.De roosjes op de hoek ( en de tekst) zijn van een clear stampset van forever friends.Deze stempel is bewerkt met parelmoer embossing poeder.
De harten zijn geponst met een Martha Stewart.
De binnenzijde is de andere zijde van het Maja papier.Een forever friends stempel, ingekleurd met Derwent potloden.
En de mooie ronde bloemenrand is een mal van Memory box.

Ik had eerst het hart bewerkt met Gloss gel.Dit was achteraf niet zo'n goed idee.Het werdt helemaal helemaal lelijk en met blazen....kennen jullie dat?Is de kaart helemaal klaar he, en dan denk je ...o laat ik dat nog even extra doen...FOUT!!!.Maar ik heb het maar opnieuw gemaakt.Gelukkig hoefde ik alleen de binnenkant maar te doen.Want zo kon ik het ook niet versturen.


Groetjes Francisca

2 opmerkingen:

 1. Wat een leuk kaartje is het geworden. Het ziet er heel mooi uit. Tja en op het laatste moment nog even mooi proberen te maken, waardoor je hem vervolgens verpest dat ken ik wel helaas. Tja ach.
  Wat een mooie stans van memorybox heb je gebruikt die staat nog op mijn verlanglijstje, net als nog een aantal stansen van MB trouwens, wat zijn ze mooi.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo francisca

  Wat een mooie kaart heb je gemaakt,en die bloemenrand echt heel mooi.Groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen