Welkom op mijn blog

maandag 27 augustus 2012

Vlinders

Hallo daar,

OOOhhh ik ben afgelopen zaterdag naar de knotsgekke kaartendagen geweest, en we eten de rest van de week droog brood...haha.
Ik ben helemaal los gegaan bij Ludiec.Ze had de nieuwe stempels bij zich.wat zijn ze weer leuk!!!
Ook  de kerst stempels zijn hier ingeslagen.Dus binnenkort te zien!!Hier op het blog!!hahaha.

Voor nu deze kaarten.De eerste gemaakt met donkerpaars papier ( moeilijk te zien op de foto).
Hierop papier dat is eerst gescheurd en met groen gestempeld met tekst en de randen gedaan.Voor deze kaart heb ik brilliance stempelinkt gebruikt.Heeft een hele mooie parelmoer glans ( helaas niet op foto vast te leggen).Dan een rcht stuk papier en hierop met de verschillende hartjes stempels een " rondje" gestempeld.Hierop de stempel van het rondje deze uitgeponst en dan de vlinder gestempeld en uitgeknipt.Alles op elkaar plakken en klaar!

De 2e kaart is een beetje plagiaat.Ik geef het eerlijk toe.Maar de kaart is zo leuk.Voor degene die zijn kaart hierin herkent; sorry, sorry.
Ik heb de kaart ergens gezien, weet niet meer waar, en is zo in mijn hoofd blijven hangen.

Onderste kaart is van craft papier.Dan een wit vierkant papier hierop twee " strepen " met het inktkussen gemaakt.In dit geval distress inkt.Dan met donkerbruine inkt de hortensia en de tekst gestempeld.Een klein labeltje met de tekst " droom " erop.Een klein restje jute van de bonenzak van het voetenbankje erop. ( we gooien niks weg he!!haha).


Groetjes Cis

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kaarten zeg. Mooie stempels heb je weer gekocht.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooie kaartjes heb je gemaakt.

    groetjes jolande

    BeantwoordenVerwijderen