Welkom op mijn blog

zondag 16 februari 2014

Even tussendoor

Hallo allemaal,

Wat doe je als je hondenkind ziekies is, en alleen maar blijft liggen als ze klem tegen jouw voeten  aanligt...???



Juist, je omslagdoek /stola verder afhaken.
Ik had uiteraard hele andere plannen voor vandaag zoals , wassen, strijken.Maar daar kwam helemaal niks van.De stola is nu wel af.Gehaakt met gemeleerde " wol".Kriebelt niet, is lekker zacht.Voor een "frisse"  zomeravond.......




Fijne avond.
 
 
 
Groetjes Cis


zaterdag 15 februari 2014

Valentijn kaart

Hallo allemaal,

Ik heb nog een tweetal kaarten aan jullie te laten zien.

Ik heb deze Valentijn kaart gemaakt.Had het gister moeten plaatsen natuurlijk, maar daar kwam weer eens helemaal niks van.Ach, beter laat dan nooit, is het gezegde , toch??





De 2e kaart heb ik al een tijdje geleden gemaakt,maar ik heb deze begin van de week verstuurd.Het was de verjaardag van mijn lieve vriendin Marian, die helaas afgelopen oktober is overleden.
Ze heeft onder andere een hele lieve dochter achter gelaten, en ik vond deze kaart wel heel toepasselijk voor haar.


Voor allemaal een heel fijn weekend.

Groetjes Cis

zondag 2 februari 2014

Rouennerie

Hallo allemaal,

Ik ben bezig geweest met de Rouennerie.Dat is de quilt met borduurtjes.
Ik heb de eerste twee rijen af.Paste niet helemaal op de foto maar zijn in totaal zeven lapjes naast elkaar.Nog een heel gepuzzel, want de borduurtjes waren groter van stof.Alles is met de hand aan elkaar gezet.



 Ik ben een beetje met teveel dingen tegelijk bezig.Maar dat komt omdat ik het allemaal zo leuk vind.Ik heb wel besloten om nu eerst de letterbak af te maken.Moet nog maar 4 vakjes vullen.
En ik loop verschrikkelijk achter met randje per week ( schaam, schaam).Volgens mij zit er ergens een foutje, dus heeft even extra inspectie nodig.
Als de letterbak af is, dan bijwerken van randje per week en dan is deze Rouennerie weer aan de beurt.Zo zijn jullie weer op de hoogte van de gang van zaken, haha.

Groetjes Cis