Welkom op mijn blog

donderdag 31 januari 2013

Letterbak SAL

Hallo daar, Ik ben wat eerder dan dat misschien zou mogen, maar morgen zie ik geen kans mijn berichtje te plaatsen.En ik wil natuurijk niet een dag te laat posten! Dus hier mijn werkjes, ik ben begonnen met het alfabet, want het is best lastig zoeken naar de juiste maat leuke patroontjes.Daarbij borduur ik ze het liefst in 1 kleur en dan zijn een aantal patronen niet meer geschikt. Ik borduur op 12 draads linnen ( antiekgroen), met twee draadjes DMC kleur 3865. Mijn patroontje komt uit een tijdschrift, mijn creatieve hobby, van een aantal jaren terug.Toen deden ze borduurspecials in het tijdschrift.Dit is een patroon van een merklap.
Ik ben zeer benieuwd naar de andere creaties.Er doen er 40!!mee. Groetjes Cis

zondag 27 januari 2013

Kaarten

Hallo daar, Hier weer wat kaarten.Een model en vele mogelijkheden.Het is altijd fijn om het een en ander op voorraad te hebben. Ze zijn gestempeld met de stempels van different colors.
Fijne zondag. Groetjes Cis

zondag 20 januari 2013

Lampje

Hallo daar, Velen weten dat ik graag bij kringloopwinkels kom.Nu had ik eens zin in een nieuw lampje in de keuken.Het lampje dat ik vond bleek dus achteraf bij de ikea vandaan te komen.Ik was helemaal weg van het kettinkje wat eraan hangt, om het lampje aan en uit te doen. Toch vond ik het nog een beetje te strak lampje voor mij.Dus een leuk kanten randje langs de bovenkant van het kapje en nog een parelslingertje.En langs de onderkant een randje schattige roosjes.Zo dat ziet er opeens heel anders uit.
Op de foto hangt het nog even aan de deurknop, haha.Het komt echt in de keuken aan de muur. Groetjes Cis

donderdag 17 januari 2013

Gek word ik van die foto's.......... Eerst stond het teeds op zijn kop.en daarna kon ik de juiste er niet meer bij plaatsen. Kortom....deze foto hoort bij onderstaand bericht...... Groetjes Cis

PPPFFFF

Hallo daar, Nou hij is af hoor,ppff het borduurwerk van de oldtimer voor mijn lief. Het heeft even geduurd, zeker omdat ik zo slim was ( ehum) om het meest intensieve stukje tot het laatst te bewaren. Weer een leer voor het volgende, toch? Nu even wassen,oppersen, inlijsten en ophangen. Ik heb een creatieve middag gehad.Ik heb nog meerdere leuke " dingen" afgerond.Maar daarover in de volgende post. Nu eerst verder met mijn letterbak alfabetje, want alleen de letter A is nog maar af..... Fijne avond. Groetjes Cis

maandag 14 januari 2013

zondag 6 januari 2013

Letterbak

Hallo daar,

Allereerst hartelijk welkom nieuwe volgers!!Super leuk en een hele eer dat jullie mij willen volgen.

Zoals al eerder vermeld doe ik mee met de SAL van de borduurvrouw om een letterbak te borduren.
Iedere eerste van de maand laat iedereen zijn vorderingen zien.
Ik heb gekozen voor een antiekgroene kleur stof ( niet zo goed te zien op de foto,in het echt is het iets donkerder,warmer van kleur).En dan borduur ik met 1 kleur DMC 3865.Misschien nog eens een goud accentje, dat is maar net wat het patroontje doet.
Ik wil gaan beginnen met het alfabet. Zodat ik nog even de tijd heb voor het uitzoeken van de andere patroontjes.
Ik moet wel opschieten want ik ben nog met een borduurpakket bezig en dat wil ik eigenlijk af hebben,voor ik aan de letterbak begin.
Ik moet niet zo heel veel meer, maar het is hier en daar 1 steek van een kleur......en dat houdt zo op....kennen jullie dat??
Ik wil het eigenlijk vandaag af hebben.............


Ook mij lukt het niet ( zoals vele bloggers) om een foto te plaatsen.Sorry...wordt vervolgd.


Groetjes Cis