Welkom op mijn blog

zondag 29 april 2012

Magnolia rond

Hallo daar,

Hier een kaart waarmee ik mee wilde doen aan een challenge.Het is nog erg wennen voor mij met de datums te onthouden etc.dus mijn kaartje was klaar en ja hoor...te laat om mee te doen.Challenge gesloten.Ik vond het kaartje toch wel erg leuk, dus krijgt het toch een plaatsje op mijn blog.

Een ronde kaart gestanst.Dan drie verschillende magnolia hoofdjes uitgezocht en gestempeld en uit gestanst.Het takje eronder is van een Cheerry linn mal.De magnoliaatjes zijn ingekleurd met Twinkling H2o.Erg leuk spul.En de naam zegt het al het laat een glimmerlaagje achter.( helaas niet zo goed te zien op de foto).
Ik heb een paar kleurtjes aangeschaft op de beurs.En je ziet zelfs met een paar kleurtjes kan je al wat leuks maken.Er zijn er namelijk 198 van........
Er zit nog een half ronde standaard achter, dus je kan de kaart ook neer zetten.





Iedereen een super gezellige koninginnedag.En....er wordt mooi weer voorspeld.......Genieten!!!

Groetjes Cis

zondag 22 april 2012

Sexy kaart

Hallo daar,

Mijn zwager was afgelopen vrijdag jarig.En die had wat lopen mopperen, hij kreeg of geen kaarten of met auto's.Na het meekijken met mijn zus bij " andere" blogs, had hij een super sexy kaart gezien.En geroepen;Kijk zo'n kaart krijg ik nou nooit!!!

Dus Cis is gaan zoeken, en met de hulp van allerliefste Jolanda ( nogmaals heel veel dank), is het mij gelukt om deze kreet meteen in te smoren.....
Hij heeft dus een super sexy kaart gekregen.En hij was er geweldig blij mee!!!
De kaart is een digi stamp ingekleurd met spectrum noir stiften.Versierd met een Tim holz rozet en hartjes strass steentjes.
Voor het op de post ging heb ik er nog een label met jij bent jarig opgeplakt.


Dus mannen let op wat je roept....of je moet ook zo'n geweldige kaart willen natuurlijk........


Groetjes Cis

zondag 15 april 2012

Nostalgie

Hallo daar,

Bedankt voor jullie lieve reacties.Altijd leuk om te lezen!!

Gister ben ik naar het stamp event in Zeist geweest.Wat was het weer gezellig.
De mensen achter de kramen wilde ik ook even complimenteren, allemaal ( tenminste waar ik ben geweest ) allemaal even enthousiast en vriendelijk.Het was weer erg gezellig.

Hier heb ik een nostalgisch kaartje gemaakt.Het plaatje is van internet.Het randje " geschraapt " met een papiersnijder van Tim holz, de bloemetjes zijn mallen van magnolia, het vlindertje een mal van cheerry linn, en het papier is van Marianne design.
Het randjes is gestikt met de naaimachine , en zo heb ik ook het " gehaakte" lintje op de kaart vast gezet.
De kaart is dichtgeplakt en ik heb er een kaartje in gemaakt.Papier is ook van Marianne en de mal is ook van haar.Hier kan ik dan nog een leuke tekst in stempelen.

Groetjes Cis

zondag 8 april 2012

Vrolijk Pasen

Hallo daar,

En?Goed gezocht naar de eitjes vandaag?haha.
Hier nog even een paaskaartje.
Zachtgroen papier, wit parelmoer papier ( van Action) door de Marianne snij en embos mal.Op de groene kaart geplakt.Van de Marianne mal tulpjes gedraaid en in de mal met distress inkt bewerkt.Een Marianne mal van het mandje,hier een groen geruit lint ( van hobbyvoordeel) doorheen gehaald.
De paaseitjes is van de paasserie stempels van forever friends.


Fijne dagen.

Groetjes Cis

zaterdag 7 april 2012

Fijne paasdagen

Hallo bloggers,

De " cupcake" avond bij Karin was heel erg gezellig.Echt een aanrader!!
Ze maakt ook taarten in opdracht.Dus hebben jullie iets te vieren en hoort daar een super taart bij,kijk eens even op haar site " wondercake" van Karin Vijverberg.
De workshop is ook een aanrader hoor.
Hier een foto van mijn creaties.Dan komt mijn jarenlange fimoklei ervaring wel weer van pas.Heerlijk al dat gefreubel.Maar ik zal ook heel eerlijk vertellen,dat voor heel veel dingen malletjes etc zijn....maar het konijn voorop is "handwerk".

Voor iedereen super gezellige paasdagen.

zondag 1 april 2012

Cupcakes

Hallo daar,

Welkom nieuwe volgers,ppff , ben wel blij dat ik van het nummer 13 van volgers af ben,haha.
Ik ben wel druk bezig geweest met kaarten maken, maar deze kan ik nog niet plaatsen, daar degene die ze gaan ontvangen op mijn blog geregeld kijken.....moet wel een verrassing blijven.

Als het goed is ga ik donderdag met de collega's van de praktijk een workshop volgen om cupcakes te maken.Bij Karin ( zie haar side " wondercake").Wordt vast super gezellig.
En als extra heb ik een " doosje" gemaakt met de cupcake mal van Papermania.Het papier ( bruin) met cupcakes is van Maja design, de bovenzijde van parelmoer papier van de Action.
Het aqua blauw is van Best Creation /Bella.
De tea stempel is van Magnolia.
In het doosje zitten vier zakjes thee.
Nu maar hopen dat Karin niet voor donderdag komt kijken.....haha.




Fijne dag allemaal.
Groetjes Francisca